Bespisning
Disse menyene er levert av Smakfullt.
Kunden/leietakeren kan ha med egen mat eller bestille fra den cateringleverandøren de ønsker. Vedlagt menyer fra vår samarbeidspartner Smakfullt som kan anbefales på det varmeste. Ta kontakt dersom dere har andre ønsker eller prisnivåer, så tilpasser vi etter deres budsjett og type arrangement.
Cateringmeny
Smakfullt
Snitter
kr. 49,- per snitt
Pris avhengig av type pålegg: roastbiff, reker, karbonade, røkelaks, ost.
Skalldyrfat
kr. 499,- per pers
Nykokte sjøkreps
Krabbeskjell
Sitron- og urtemarinerte kamskjell
Hvitløksdampede blåskjell med purre, hvitløk og ett hint av chili
Reker m/dill og sitron
Marinert Scampi
Hjemmelaget focacciabrødH
toppet med olivenolje og urter
Hjemmelaget aioli og majones
Koldtbord
kr. 369,- per pers
Røykelaks
Gravlaks med sennepssaus
Eggerøre med gressløk
Roastbiff med remulade
Potetsalat med epler og purreløk
Honning og sennepsbakt kalkunbryst med waldorfsalat
Spekemat fra "fjern og nær"
Pepperlaks med rømme
Hjemmelagde karbonader med glasert løk
Kyllingspyd
Hjemmebakt brød og flatbrød med smør
Tapas "Jorda rundt"
kr. 599,- per pers
Spanske oliven
Fetaost-fylte jalapeños
Gratinert sjøkreps
Spicy kjøttboller
Balsamico og chili-glasert sopp
Chili-glasert lammecarré
Champagne-dampede blåskjell med chili og hvitløk
Tomatsalat med rødløk, fetaost, oliven og balsamico
Chilimarinert scampi
Tempura scampi
Carpaccio med trøffel
Våruller
Serranoskinke
Marinert ost
Spicy kyllingspyd
Laksesashimi med ponzu-saus
Pestobakte småpoteter
Aioli og urtedressing
Focacciabrød toppet medolivenolje og timian
Assortert Sushi
"Meat-lover"
kr. 699,- per pers
-
Grillet lammecarre
-
Dry-aged entrecôte
-
Langtidsstekt svinenakke
-
Grillspyd av okse indrefilet
-
Urtebakte småpoteter
-
Ovnsbakte grønnsaker
-
Potetsalat, sala, aioli, focacciabrød, bèarnaise, dressing
Gryterett
kr. 249,- per pers
Biffgryte, viltgryte eller kyllinggryte: Inkludert brød, salat, dressing, tyttebær. Inkludert potet, potetstappe eller ris avhengig av type gryte og etter ønske.
Rakfiskfat
kr. 269,- per pers
Rakfisk fra Valdres, lagret/vellagret
Rømme fra Avdem gård på Lesja
Gjøviklefse
Potetflatbrød
Minipurre
Rødbeter
Rødløk-egg
Tapas
kr. 399,- per pers
Spanske oliven
Fetaost-fylte jalapenos
Soltørkede tomater
Balsamico og chili-glasert sopp
Chili og urteglasert svineribbe
Champagne dampede blåskjell med chili og hvitløk
Tomatsalat m/rødløk, fetaost, oliven og balsamico
Chilimarinert scampi med lime og ferske urter
Dagens skinke og ost
Marinert ost
Spicy kyllingspyd
Pestobakte småpoteter
Aioli og urtedressing
Focacciabrød toppet med olivenolje og timian
Vanilje-pannacotta med frisk bær-coulis
Ovnsbakt torskeloins (premium)
kr. 369,- per pers
Serveres med saltbakte poteter, hvitvin-saus, ertepuré og sesongens grønnsaker.
Dessert (kr. 99,- per pers i tillegg).
Grillbuffet
kr. 599,- per pers
-
Langtidsgrillet ytrefilet av okse
-
Pølser fra Annis pølsemakeri
-
Marinert svinenakke
-
Satay kyllingspyd
-
Hel-grillet fjordørretfilet
-
Grillet sjøkreps med urtesmør
-
Urtebakte små-poteter
-
Ovnsbakte grønnsaker
-
Potetsalat, salat, aioli, focacciabrød,bèarnaise, dressing
Selskapsmeny
Smakfullt
Forrett #1
kr. 149,- per pers
-
Kremet skalldyrsuppe laget på hummer og sjøkrepskraft
-
Ristet kamskjell, rotfrukter, urter, dagens fangst
Forrett #3
kr. 149,- per pers
-
Kremet aspargessuppe med lettrøkt laks, kaviar, urteolje, friske primører
Forrett #4
kr. 149,- per pers
-
Laks «asianstyle» og crispi scampi
-
Frisk salat, urter, blomkålkrem tilsmakt med lime, urteolje, ponzu, kaviar, granateple, nøtte- og wasabi-crunch
Forrett #2
kr. 129,- per pers
-
Jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke og trøffelkrem.
-
Rotfrukter, ristet kamskjell, urter
Forrett #4
kr. 159,- per pers
-
Husets varmrøkte andebryst med urtesalat.
-
Selleripure, karamellisert popcorn, mangogelé, syltet løk
Hovedrett #1
kr. 375,- per pers
-
Langtidstekt okse indrefilet
-
Urte og saltbakte småpoteter
-
Sesongens grønnsaker fra Toten
-
Kremet soppragu og en nydelig rødvinsaus
Hovedrett #3
kr. 429,- per pers
-
Honning og krydderglasert indrefilet av elg/hjort
-
Skogsoppragu, sesongens rotgrønnsaker, gresskarpurè
-
Urteristet poteter og portvinsaus
Hovedrett #5
kr. 275,- per pers
-
Kylling ballotine tilsmakt med aprikos og urter
-
Trøffelsjy-saus, soppragu, sesongens primører og timian-poteter
Hovedrett #2
kr. 449,- per pers
-
Reinsdyrfilet
-
Pastinakkpure
-
Ovnsbakte amadinepoteter
-
Sesongens rotgrønnsaker
-
Tyttebær og trøffelsaus
Hovedrett #4
kr. 399,- per pers
-
Ovnsbakt vill-kveite med timian og sitron
-
Sesongens lokale grønnsaker, safransaus, dill-poteter
-
Gulrot- og gresskarpurè
Dessert #1
kr. 165,- per pers
-
Hvit sjokolademousse, melkesjokoladekrem, mørk sjokoladeganache, frisk jordbærsorbet, karamellisert sjokolade, pasjonsfrukt coulis
Dessert #3
kr. 165,- per pers
-
Ostekake med bringebær
-
Bringebærpurè, sjokoladecrumble
Dessert #5
kr. 165,- per pers
-
Konfektkake av mørk sjokolade
-
Frisk bærsaus, bringebærsorbet, pasjonsfrukt
Dessert #2
kr. 125,- per pers
-
Vanilje panna cotta:
Karamellisert hvit sjokolade, sesongens primører, marinerte bær, frisk jordbærsaus
Dessert #4
kr. 149,- per pers
-
Hvit sjokolade panna cotta:
Bringebær- og rabarbra coulis, karamellisert sjokolade, sesongens primører, friske bær
Dessert #6
kr. 159,- per pers
-
Créme brûlèe med sesongens primører