top of page

Bespisning

IMG_0499.jpg
tea.jpg

Disse menyene er levert av Smakfullt.

Kunden/leietakeren kan ha med egen mat eller bestille fra den cateringleverandøren de ønsker. Vedlagt menyer fra vår samarbeidspartner Smakfullt som kan anbefales på det varmeste. Ta kontakt dersom dere har andre ønsker eller prisnivåer, så tilpasser vi etter deres budsjett og type arrangement. 

Cateringmeny
Smakfullt

Snitter

kr. 49,- per snitt

Pris avhengig av type pålegg: roastbiff, reker, karbonade, røkelaks, ost.

Skalldyrfat

kr. 499,- per pers

Nykokte sjøkreps

Krabbeskjell

Sitron- og urtemarinerte kamskjell

Hvitløksdampede blåskjell med purre, hvitløk og ett hint av chili

Reker m/dill og sitron

Marinert Scampi

Hjemmelaget focacciabrødH

toppet med olivenolje og urter

Hjemmelaget aioli og majones

Koldtbord

kr. 369,- per pers

Røykelaks

Gravlaks med sennepssaus

Eggerøre med gressløk

Roastbiff med remulade

Potetsalat med epler og purreløk

Honning og sennepsbakt kalkunbryst med waldorfsalat

Spekemat fra "fjern og nær"

Pepperlaks med rømme

Hjemmelagde karbonader med glasert løk

Kyllingspyd

Hjemmebakt brød og flatbrød med smør

Tapas "Jorda rundt"

kr. 599,- per pers

Spanske oliven

Fetaost-fylte jalapeños

Gratinert sjøkreps

Spicy kjøttboller

Balsamico og chili-glasert sopp

Chili-glasert lammecarré

Champagne-dampede blåskjell med chili og hvitløk

Tomatsalat med rødløk, fetaost, oliven og balsamico

Chilimarinert scampi

Tempura scampi

Carpaccio med trøffel

Våruller

Serranoskinke

Marinert ost

Spicy kyllingspyd

Laksesashimi med ponzu-saus

Pestobakte småpoteter

Aioli og urtedressing

Focacciabrød toppet medolivenolje og timian

Assortert Sushi

"Meat-lover"

kr. 699,- per pers

  • Grillet lammecarre

  • Dry-aged entrecôte

  • Langtidsstekt svinenakke

  • Grillspyd av okse indrefilet

  • Urtebakte småpoteter

  • Ovnsbakte grønnsaker

  • Potetsalat, sala, aioli, focacciabrød, bèarnaise, dressing

Gryterett

kr. 249,- per pers

Biffgryte, viltgryte eller kyllinggryte: Inkludert brød, salat, dressing, tyttebær. Inkludert potet, potetstappe eller ris avhengig av type gryte og etter ønske.

Rakfiskfat

kr. 269,- per pers

Rakfisk fra Valdres, lagret/vellagret

Rømme fra Avdem gård på Lesja

Gjøviklefse

Potetflatbrød

Minipurre

Rødbeter

Rødløk-egg

Tapas

kr. 399,- per pers

Spanske oliven

Fetaost-fylte jalapenos

Soltørkede tomater

Balsamico og chili-glasert sopp

Chili og urteglasert svineribbe

Champagne dampede blåskjell med chili og hvitløk

Tomatsalat m/rødløk, fetaost, oliven og balsamico

Chilimarinert scampi med lime og ferske urter

Dagens skinke og ost

Marinert ost

Spicy kyllingspyd

Pestobakte småpoteter

Aioli og urtedressing

Focacciabrød toppet med olivenolje og timian

Vanilje-pannacotta med frisk bær-coulis

Ovnsbakt torskeloins (premium)

kr. 369,- per pers

Serveres med saltbakte poteter, hvitvin-saus, ertepuré og sesongens grønnsaker.

Dessert (kr. 99,- per pers i tillegg).

Grillbuffet

kr. 599,- per pers

  • Langtidsgrillet ytrefilet av okse

  • Pølser fra Annis pølsemakeri

  • Marinert svinenakke

  • Satay kyllingspyd

  • Hel-grillet fjordørretfilet

  • Grillet sjøkreps med urtesmør

  • Urtebakte små-poteter

  • Ovnsbakte grønnsaker

  • Potetsalat, salat, aioli, focacciabrød,bèarnaise, dressing

Cateringmeny

Selskapsmeny
Smakfullt

Forrett #1

kr. 149,- per pers

  • Kremet skalldyrsuppe laget på hummer og sjøkrepskraft

  • Ristet kamskjell, rotfrukter, urter, dagens fangst

Forrett #3

kr. 149,- per pers

  • Kremet aspargessuppe med lettrøkt laks, kaviar, urteolje, friske primører

Forrett #4

kr. 149,- per pers

  • Laks «asianstyle» og crispi scampi

  • Frisk salat, urter, blomkålkrem tilsmakt med lime, urteolje, ponzu, kaviar, granateple, nøtte- og wasabi-crunch

Forrett #2

kr. 129,- per pers

  • Jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke og trøffelkrem.

  • Rotfrukter, ristet kamskjell, urter

Forrett #4

kr. 159,- per pers

  • Husets varmrøkte andebryst med urtesalat.

  • Selleripure, karamellisert popcorn, mangogelé, syltet løk

Hovedrett #1

kr. 375,- per pers

  • Langtidstekt okse indrefilet

  • Urte og saltbakte småpoteter

  • Sesongens grønnsaker fra Toten

  • Kremet soppragu og en nydelig rødvinsaus

Hovedrett #3

kr. 429,- per pers

  • Honning og krydderglasert indrefilet av elg/hjort

  • Skogsoppragu, sesongens rotgrønnsaker, gresskarpurè

  • Urteristet poteter og portvinsaus

Hovedrett #5

kr. 275,- per pers

  • Kylling ballotine tilsmakt med aprikos og urter

  • Trøffelsjy-saus, soppragu, sesongens primører og timian-poteter

Hovedrett #2

kr. 449,- per pers

  • Reinsdyrfilet

  • Pastinakkpure

  • Ovnsbakte amadinepoteter

  • Sesongens rotgrønnsaker

  • Tyttebær og trøffelsaus

Hovedrett #4

kr. 399,- per pers

  • Ovnsbakt vill-kveite med timian og sitron

  • Sesongens lokale grønnsaker, safransaus, dill-poteter

  • Gulrot- og gresskarpurè

Dessert #1

kr. 165,- per pers

  • Hvit sjokolademousse, melkesjokoladekrem, mørk sjokoladeganache, frisk jordbærsorbet, karamellisert sjokolade, pasjonsfrukt coulis

Dessert #3

kr. 165,- per pers

  • Ostekake med bringebær

  • Bringebærpurè, sjokoladecrumble

Dessert #5

kr. 165,- per pers

  • Konfektkake av mørk sjokolade

  • Frisk bærsaus, bringebærsorbet, pasjonsfrukt

Dessert #2

kr. 125,- per pers

  • Vanilje panna cotta:
    Karamellisert hvit sjokolade, sesongens primører, marinerte bær, frisk jordbærsaus

Dessert #4

kr. 149,- per pers

  • Hvit sjokolade panna cotta:
    Bringebær- og rabarbra coulis, karamellisert sjokolade, sesongens primører, friske bær

Dessert #6

kr. 159,- per pers

  • Créme brûlèe med sesongens primører

Selskapsmeny
bottom of page